Audi Service Højbjerg

Audi åbner for pre-booking af kompakt elbil

Audi har i Danmark netop åbnet for pre-booking af Audi Q4 e-tron, der er en 100% elektrisk og kompakt SUV. Q4 e-tron arver en masse af den avancerede teknologi fra Audis første elbil, Audi e-tron, men vil samtidig tilbyde helt ny teknologi som head-up-display med augmented reality-funktion. Audi Q4 e-tron introduceres i en serieproduktionsklar version i første halvår 2021 og vil være baseret på konceptbilen Audi Q4 e-tron concept.

”Vi glæder os utrolig meget til at introducere Audi Q4 e-tron til danskerne, og at vi nu har åbnet for pre-bookingen er et stort skridt på vejen”, fortæller Lars Kornelius, direktør i Audi Danmark. ”Det er en elbil, der størrelsesmæssigt og til en forventelig konkurrencedygtig pris vil være tilgængelig for mange, og det er derfor en model, som vi forventer os rigtig meget af.”

”Den version, der nu kan pre-bookes, vil basere sig på versionen af Q4 e-tron concept, der har quattro firehjulstræk og et batteri på 82 kWh, hvilket giver en rækkevidde på over 450 km i henhold til WLTP-standarden. Samtidig vil den kunne lade med op til 125 kW, så man efter bare 30 min. har et 80% opladet batteri.”

I Audi Q4 e-tron concept leverer to elmotorer en systemydelse på 225 kW (306 hk), hvilket giver en acceleration fra 0 til 100 km/t på 6,3 sek. Audi Q4 e-tron forventes at blive tilbudt med enten et batteri på 55 kWh og baghjulstræk, 82 kWh og baghjulstræk, og så den version, der nu kan pre-bookes, med 82 kWh og quattro firehjulstræk. Versionen med 82 kWh og baghjulstræk forventes at kunne nå en WLTP-rækkevidde på over 500 km.

Teknikken i Q4 e-tron-modelrækken kommer fra den modulopbyggede elektrificeringsplatform (MEB), der er udviklet udelukkende til elbiler, og som fremover vil være at finde i en lang række elbiler fra Volkswagen koncernen på tværs af klasser.

Audi Q4 e-tron vil kunne leveres til de første kunder i løbet af sommeren 2021.

Hvordan opretter man en pre-booking?
Pre-booking foregår på audi.dk/q4prebook, hvor man indtaster sine kontaktoplysninger og betaler 10.000 kr. i depositum. På den måde sikrer man sig mulighed for at få Audi Q4 e-tron som en af de første. Man kan til enhver tid annullere sin pre-booking, hvorved pengene returneres.

Links
Pre-booking af Audi Q4 e-tron
Læs mere om Audi Q4 e-tron concept

Flere end 20 rent elektriske modeller frem til 2025
Med verdenspremieren på den eldrevne SUV Audi e-tron i september 2018 startede mærket med de fire ringe sin elbilsoffensiv. Frem mod 2025 vil Audi tilbyde mere end 20 modeller med en rent elektrisk drivlinje på de vigtigste markeder verden over, og ca. 40 % af koncernens salg vil udgøres af elektrificerede modeller. SUV’erne i denne portefølje omfatter blandt andet e-tron og e-tron Sportback. Derudover vil der komme en række modeller med klassisk karrosseriform som Avant og Sportback. Udbuddet kommer til at omfatte alle relevante markedssegmenter fra den kompakte klasse til luksusklassen.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk